Imatge per Més de 2.000 persones gaudeixen de VESPRES DE JULIOL

Més de 2.000 persones gaudeixen de VESPRES DE JULIOL

La programació de VESPRES DE JULIOL amb 10 activitats ha sigut seguida per més de 2.000 persones.  

El cicle ha ofert un ventall divers d’activitats entre el 2 i el 25 de juliol, va començar amb la instal·lació de jocs de fusta de Tombs Creatius i la presentació de la programació d’arts escèniques de tardor del Teatre Auditori Cardedeu.  Han seguit espectacles de circ els dimarts, cinema a la fresca els dimecres i el concert de Bonus Track Fest música en viu de talent local, el dijous. Una programació ofertada entre setmana i descentralitzada per gaudir de les tardes i els vespres quan els dies s’allarguen.

El públic que ha gaudit dels espectacles i cinema ha superat les 2.000 persones. NÜSHU de la cia. Capicua, amb 450 persones, va ser l’espectacle més vist el 9 de juliol, amb disciplines aèries protagonitzat per 5 artistes dones emmarcat en una fàbrica de textura. I la còmedia fantàstica BARBIE, la pel·lícula més vista amb 300 persones, a l’espai de La Serreta el 17 de juliol.

VESPRES DE JULIOL s’ha realitzat en 9 espais diferents, repetint només l’espai de La Serreta en una sessió de cinema i s’han estrenat dos espais nous respecte a altres edicions, com l’av. Jaume Campmajor amb circ i la pista poliespoertiva exterior amb cinema. La presentació de la nova programació del Teatre Auditori Cardedeu va tenir lloc al teatre,  degut a la seva naturalesa, i va incloure el recital poètic musical a càrrec dels cardedeuencs Xavier Ripoll i Marc Maestro, dedicat a l’any Estellés, l’any Papasseït i l’any Guimerà preparat per l’ocasió, i tot seguit es van presentar les 19 propostes que es podran veure entre el 4 d’octubre i el 22 de desembre.

#Cardedeu_InspirantCultura #Circ #Cinema #Música #Vespresdejuliol #Culturalcarrer

Compartir: