Imatge per L’Orquestra de Cambra de Cardedeu presenta Un concert de pel·lícula al Teatre Auditori Cardedeu

L’Orquestra de Cambra de Cardedeu presenta Un concert de pel·lícula al Teatre Auditori Cardedeu

Aquest diumenge, 2 de juny a les  6 de la tarda,  l’OC·CA presenta en concert  “Un concert de pel·lícula” dedicat a bandes sonores originals i peces clàssiques presents en el cinema. Més de 20 músics dalt l’escenari dirigits Stanislav Štěpánek amb un repertori que acontentarà a tots els públics, tan els amants de la música clàssica com als seguidors de grans films.

L’OC·CA s’estrenarà al Teatre Auditori Cardedeu per primera vegada després de la seva presentació oficial el passat febrer a la Tèxtil Rase, Fàbrica de cultura.  

Les entrades son a la venda:  Compra d’entrades 13 € general /10,40 € reduïda

80 minuts

Més de 20 músics dalt l’escenari

Direcció Stanislav Štěpánek i Abel Gelabert

Una ocasió única per gaudir de grans composicions originals que el cinema ens ha regalat i que ja formen part de les nostres vides amb composicions de Williams, Morricone, Horner, Zimmer, Mancini, Joplin que es recorden per la seva bellesa i intensitat. També descobrirem peces de la música clàssica omnipresents en les bandes sonores.

El cinema és la gran via per la qual descobrim grans composicions i, en aquest segon concert de l’OC·CA música i projeccions ens esperen. 

L’Orquestra de Cambra de Cardedeu realitza els seus assajos a la Tèxtil Rase, Fàbrica de cultura com a orquestra resident els dissabtes matí quinzenalment. Si voleu contactar amb l’OC·CA adreceu-vos a  direcciogeneral@orquestracambracardedeu.cat

L’OC·CA compta amb el suport de Cardedeu_InspirantCultura, Ajuntament de Cardedeu, TotSona i imaicom

www.orquestracambracardedeu.cat

Més informació

Compartir: