30è cicle d’activitats de l’Aula de Cultura de Cardedeu
L’Aula de Cultura de Cardedeu estrena nou cicle de conferències, ponències i taules rodones el 9 d’abril. En aquesta edició de primavera, s’han programat 8 xerrades que clouran el 28 de maig.
Amb vocació de ser un espai de debat, pensament i formació a l’abast de tothom, les xerrades són a càrrec d’especialistes en la matèria i tracten aspectes sobre música, literatura, ciències, pintura, salut, i d’altres temes d’interès.
Sota la coordinació de Pere Busquets, l’Aula de Cultura és una activitat organitzada per l’Associació de Jubilats de Cardedeu amb el suport de l’Ajuntament de Cardedeu.
Les conferències sempre es fan els dimarts, a les 7 de la tarda, al Teatre Auditori Cardedeu. El preu de l’entrada és de 5 € i el preu del cicle complet es de 20 €. Per els menors de 16 anys l’entrada és gratuïta. Per la venda anticipada, cal adreçar-se al Casal de la Gent Gran. El mateix dia, a la taquilla del Teatre Auditori Cardedeu, a partir de 30 minuts abans de l’inici de l’activitat.
30è CICLE DE L’AULA DE CULTURA:
● Dimarts 9 d’abril
CANÇONS DE MAR I TERRA, amb Isabel Vinardell, cantant i ballarina, i Sergio De Finizio, baixista.
● Dimarts 16 d’abril
ISRAEL-PALESTINA, UN CONFLICTE INACABABLE, amb José Enrique Ruiz-Domènec, historiador especialista en l’edat mitjana, cultura europea i herència mediterrània.
● Dimecres 24 d’abril
FRIDA KAHLO, UNA ICONA FEMINISTA, amb Vicky Rico, comunicacora i fradamaníaca.
● Dimarts 30 d’abril
PAU CASALS, 50 ANYS DE LA MORT D’UN CATALÀ UNIVERSAL, amb Joan Vives, flautista de bec professor d’història de la música i divulgador musical.
● Dimarts 7 de maig
L’ENIMGA DE LA MÀQUINA ENIGMA, amb Òscar Font, músic i divulgador científic.
● Dimarts 14 de maig
L’ART INVISIBLE. DESXIFRANT ELS EFECTES VISUALS DE HOLLYWOOD, amb Marc Domínguez, artista i expert en efectes especials al cinema.
● Dimarts 21 de maig
20 VIDES, amb Albert Segura, monitor d’escalada i guia de muntanya
● Dimarts 28 de maig
MENS SAL, PERÒ NO MENYS SABOR, amb Magda Carlas, llicenciada en Medicina, cirurgia i màster en Nutrició i ciències dels aliments.